Mi a tartalommarketing?

A tartalommarketing(content marketing) lehetőség új ügyfelek elérésére és megnyerésére úgy, hogy mérhető eredményeket és megtérülést eredményez a hagyományos marketing taktikákkal ellentétben. A content marketing lehetővé teszi a Brand bizalmát fokozó kapcsolatok kiépítését. Informatív tartalmat oszt meg, amely releváns, érdekes és hasznos a célközönség számára. A tartalommarketing nem csupán blog bejegyzésekből áll. Valójában a digitális online marketing taktikák széles skálájára támaszkodik, mint például az e-mail, a közösségi média, a SEO vagy például a fizetett hirdetések a célközönség elérése érdekében. 

Kreatív szövegírás

Négy formája létezik: Képek Hang Írott szavak Videók Miért érdemes befektetni a tartalommarketingbe? Ha jó a kivitelezés, akkor pl. a Brand értéket teremt, vagyis idő múlásával egyre ismertebbé, értékesebbé válik, miközben továbbra is olyan tartalmat hoz létre, ami érdekes a célközönség számára. Ez óriási lehetőséget kínál a vállalkozásoknak eredményeik növelésére. Biztosan sokakban felmerült már az idők során, hogy ugyan mitől más egy business marketing szöveg megírása mint bármi más? Hiszen az iskolában az évek alatt mindannyian írtunk fogalmazásokat, esszéket stb.

Marketing szövegírás

A weboldalak olvasásakor pedig legtöbb esetben nem tűnik fel igazából semmi olyan, ami miatt különlegesnek gondolnánk. És mégis.. Néha nehezünkre esik, és keressük a megfelelő szavakat, melyek az olvasóinkat észrevétlenül kalauzolják az általunk áhított úton egészen a mérhető eredményekig.. Ez az egyik legértékesebb készség mely igen hasznos az üzleti világban. Egy meggyőző és vásárlásra ösztönző üzleti szöveg megírásához egész más tudás és persze gyakorlat szükséges. Megtalálni a megfelelő szavakat nem mindig könnyű. Az önkifejezés ezen módja, néhány kivételes esetet kivéve, külön tanulást igényel.

Árajánlat

SEO szövegírás

Tartalommarketing

Munkatársainkkal a következő esetekben lehetünk a segítségedre,

 

Termékleírás

A termékleírás, a szolgáltatásleírás vagy a kategórialeírás, nagyon eltérő a tartalom kialakítása szempontjából. A SEO keresőoptimalizálás perspektívájából azonban szintén meghatározó, hogy mely a számunkra elsőrendű szempont a különböző tartalmak megírásakor. Az általunk készített weboldalakra minden esetben releváns szöveggel írják specialistáink a tartalmat, így a potenciális ügyfeleket, vásárlókat szólítja majd meg, és persze információval szolgál.

Felkeltettük érdeklődését?

Szeretnél többet megtudni a saját vállalkozásod üzleti stratégiájáról?

Írj szakértőinknek, készséggel segítünk!