Tartalom: Mutat

 

Konkurencia lekattintás védelem hatékonyan, érvénytelen kattintások,

vissza√©l√©sek ‚Äď Google Ads PPC √©s Social Media

 

Mi√©rt √©rdemes ‚Äěmegv√©deni‚ÄĚ a hirdet√©seket? Ezzel √©s m√©g sok m√°s k√©rd√©ssel fogunk foglalkozni ebben a r√∂vid cikkben.

Konkurencia + Botkattint√°s = ak√°r 50-60% vesztes√©g a teljes k√∂lts√©gkeretedbŇĎl, konkurencia versenytŇĎl f√ľggŇĎen!
Ez azt jelenti, hogyha havi 200000Ft-ot k√∂ltesz az AdWords hirdet√©seidre, ebbŇĎl ak√°r 100000Ft-ot kidobsz az ablakon √ļgy, hogy nem is tudsz r√≥la!
Miért?

Tudtad, hogy a konkurencia √©s bot kattint√°sok, a b√ľdzs√©d ak√°r 50-60%-√°t is felem√©szthetik, √≠gy megakad√°lyozva, hogy val√≥di √ľgyfeleket szerezz?

Ebben a cikkben elmagyarázunk mindent, amit érdemes tudnod ahhoz, hogy költséghatékonyabban hirdethess.

Ha Google-hirdet√©seket futtatsz, √©s kattint√°sonk√©nti d√≠jat fizetsz, val√≥sz√≠nŇĪleg szeretn√©d biztos√≠tani, hogy az ezekre t√∂rt√©nŇĎ √∂sszes kattint√°s hiteles legyen, ugye?

V√°llalkoz√≥knak vagy digit√°lis marketingeseknek, akik a hirdet√©sekbŇĎl nagysz√°m√ļ lead-eket szeretn√©nek gener√°lni, ez egy n√©lk√ľl√∂zhetetlen eszk√∂z, ami megv√©di a k√∂lts√©gkeretet a vissza√©l√©sektŇĎl √©s jav√≠tja a konverzi√≥kat a megszŇĪrt ‚Äúfake‚ÄĚ kattint√°sok √°ltal.

 

Csatlakozz z√°rtk√∂rŇĪ szakmai Facebook csoportunkhoz!

Szakmai f√≥rum, seg√≠ts√©gny√ļjt√°s

Facebook csoport

Biztos√≠tsd be √©s v√©dd meg k√∂lts√©gkeretedet a vissza√©l√©sektŇĎl!

 

Pr√≥b√°ld ki most 1 h√©tig ingyen, hogy m√©g k√∂nnyebb legyen a d√∂nt√©s! Regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl, ak√°r a Google fi√≥koddal is bel√©phetsz a fel√ľletre.

Szeretnék pénzt spórolni és megvédeni a hirdetéseimet az elkattintásoktól!

AZONNALI V√ČDELEM, MELYET MOST 1 H√ČTIG INGYEN KIPR√ďB√ĀLHATSZ!

MEGN√ČZEM!

Ez biztosítja, hogy valóban csak releváns felhasználók kattintsanak a hirdetéseidre.

Blokkolja az √∂sszes √©rv√©nytelen forgalmat a hirdet√©sekben. Ha m√°r a szoftver megv√°s√°rl√°sa elŇĎtt is futottak a hirdet√©seid, akkor az aktiv√°l√°s ut√°n minden elkattint√°si k√≠s√©rletet le√°ll√≠t. Ha a hirdet√©sek futtat√°sa elŇĎtt aktiv√°lod, megakad√°lyozza az √©rv√©nytelen kattint√°sokat, √≠gy a hirdet√©si k√∂lts√©gvet√©s s√©rtetlen marad.

√ćgy √°llhat √∂ssze a hirdet√©seidre sz√°nt √∂sszeg a kattint√°sok t√ľkr√©ben:

‚Äď Bot-kattint√°sok
‚Äď Versenyt√°rsak kattint√°sai
‚Äď Val√≥di relev√°ns l√°togat√≥k
‚Äď Kattint√°sfarmok
‚Äď V√©letlen kattint√°sok

Kérdésed van?

Kapcsolat
Konkurencia lekattintás védelem hatékonyan Effektivseo

EzekbŇĎl val√≥j√°ban csak a val√≥di relev√°ns l√°togat√≥k√©rt szeretn√©nk fizetni, akikbŇĎl az √ľgyfeleink lesznek‚Ķ

Milyen szép is volna.

Miért fontos a hirdetések védelme?
Tiszt√°zzuk, hogy most a hirdet√©sek v√©delm√©rŇĎl √©s a hirdet√©sekbŇĎl sz√°rmaz√≥ csal√°sok blokkol√°s√°r√≥l besz√©l√ľnk. Val√≥sz√≠nŇĪleg azon tŇĪnŇĎdsz, hogy ugyan mi√©rt kellene ekkora figyelmet ford√≠tanod a hirdet√©seidre?

Az egyik ok, ami√©rt hirdet√©seket futtatsz, az az √©rt√©kes√≠t√©s fellend√≠t√©se √©s t√∂bb bev√©tel gener√°l√°sa a v√°llalkoz√°sodnak. IdŇĎvel megfigyelt√©k, hogy nem szabad al√°becs√ľlni a botok tev√©kenys√©g√©t a hirdet√©si kamp√°nyokban. Ňźk jelentik az egyik legnagyobb vesz√©lyt a digit√°lis hirdet√©si ipar√°gra. Ha a hirdet√©seiddel egyszer m√°r elb√°ntak a botok, a Google rossz minŇĎs√≠t√©st ad. Ez azt jelenti, hogy sz√ľneteltetheti a kamp√°nyaidat. Ha pedig m√°r a hirdet√©seid nem jelennek meg‚Ķ

Ott van m√©g a versenyt√°rsak kih√≠v√°sa is, akikn√©l elŇĎfordul, hogy sz√°nd√©kosan sz√≥rakoznak a hirdet√©sekkel, hogy befoly√°solj√°k a konverzi√≥s ar√°nyokat.

Mindezek miatt érdemes megvédeni a PPC-kapcsolatokat, és gondoskodni kell arról, hogy a hirdetési kampányaid biztonságban legyenek.

Konkurencia lekattintás védelem hatékonyan, érvénytelen kattintások,

vissza√©l√©sek ‚Äď Google Ads PPC √©s Social Media

Neil Patel Online Marketing és SEO guru ajánlásával.

aj√°nl√°s

Az azonali megold√°st az al√°bbiakban olvashatod

Ezzel a módszerrel óriási összegeket spórolhatsz és javíthatod a konverziókat a hirdetéseidben.

Jelenleg ez az egyik legjobban √©rt√©kelt elkattint√°s-felismerŇĎ √©s v√©delmet biztos√≠t√≥ eszk√∂z. Ennek seg√≠ts√©g√©vel egyetlen ‚Äúfake‚ÄĚ kattint√°s sem juthat el a hirdet√©seidhez, √≠gy teheted lehetŇĎv√©, hogy a hirdet√©sre k√∂lt√∂tt √∂sszeg ne az ablakon kisz√≥rt felesleges r√°ford√≠t√°s legyen.

Val√≥ban ez a legjobb szoftver az elkattint√°s megelŇĎz√©s√©re?
Hogyan mŇĪk√∂dik ez a rendszer?
Teljesen megbízhatsz a funkcióiban?

Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat a továbbiakban.

Biztos√≠tsd be √©s v√©dd meg k√∂lts√©gkeretedet a vissza√©l√©sektŇĎl!

 

Pr√≥b√°ld ki most 1 h√©tig ingyen, hogy m√©g k√∂nnyebb legyen a d√∂nt√©s! Regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl, ak√°r a Google fi√≥koddal is bel√©phetsz a fel√ľletre.

Szeretnék pénzt spórolni és megvédeni a hirdetéseimet az elkattintásoktól!

AZONNALI V√ČDELEM, MELYET MOST 1 H√ČTIG INGYEN KIPR√ďB√ĀLHATSZ!

MEGN√ČZEM!

Ha elakadn√°l, k√©rj seg√≠ts√©get √ľgyf√©lszolg√°latunkon, vagy v√°laszd havid√≠jas szolg√°ltat√°sunkat √©s √©lvezd a teljes kamp√°nyfel√ľgyelet gondtalan elŇĎnyeit!

KAPCSOLAT

Megh√∂kkentŇĎ statisztik√°k √©s komplett esettanulm√°ny

 

elkattintás elleni védelem

Ezen a vez√©rlŇĎpulton l√°thatod‚Ķ

 

‚Ķhogy az elkattint√°s elleni v√©delem mennyi l√°togat√≥t blokkolt az adott idŇĎszakban(k√©t h√©t leforg√°sa alatt) √©s √≠gy mekkora √∂sszeget mentett meg az adott AdWords kamp√°ny k√∂lts√©gkeret√©bŇĎl.

Magyar√°zat:

Ebben az esetben k√©t h√©t leforg√°sa alatt 535db! l√°togat√≥t blokkolt a program, √©s ezzel 100580Ft-ot takar√≠tott meg az egyik √ľgyfelemnek. Ebben a szegmensben √≥ri√°si a konkurencia harc, √≠gy a ‚Äúfake‚ÄĚ kattint√°sok megszŇĪr√©s√©vel, csak a relev√°ns l√°togat√≥k juthattak be az oldalra.

tiltások ip lokáció alapján

A fenti ábra is jól mutatja

 

‚Ķhogy lok√°ci√≥ alapj√°n milyen l√°togat√≥kat blokkolt a rendszer, akik nem az adott orsz√°g ter√ľlet√©rŇĎl √©rkeztek. A be√°ll√≠t√°sok alapj√°n meg lehet adni, hogy csak bizonyos orsz√°gokb√≥l √©rkezŇĎ ‚Äúkattint√≥kat‚ÄĚ enged√©lyezzen a rendszer.

Megjegyzés: Milyen érdekes, hogy a Google Ads hirdetések, a beállítások alapján csak az adott országból való látogatásokat engedélyezi, a program algoritmusa mégis talál a hirdetési rendszeren átjutó, nem releváns bot vagy direkt kattintásokat és így blokkolja azokat.

aj√°nl√°sok a tilt√°sokhoz

Ezen az √°br√°n

 

‚Ķpedig az l√°tszik, hogy a program tev√©kenys√©gi k√∂rtŇĎl f√ľggŇĎen, aj√°nl√°sokat tesz a l√°togat√≥k tev√©kenys√©ge alapj√°n t√∂rt√©nŇĎ tilt√°sokra.

Magyar√°zat:

P√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°s hirdet√©seihez az aj√°nlott be√°ll√≠t√°sok:

‚Äď legfeljebb 2 kattint√°st enged√©lyez ugyanarr√≥l az IP c√≠mrŇĎl 10 percen bel√ľl

‚Äď legfeljebb 3 kattint√°st enged√©lyez ugyanarr√≥l az IP c√≠mrŇĎl 7 napon bel√ľl

‚Äď legfeljebb 5 kattint√°st enged√©lyez ugyanarr√≥l az IP c√≠mrŇĎl 1 h√≥napon bel√ľl

Vannak olyan szakter√ľletek, ahol az aj√°nl√°s alapj√°n m√°r 1 db kattint√°s ut√°n tilt√°sra ker√ľl a l√°togat√≥. Mivel egyszeri szolg√°ltat√°st vesz ig√©nybe √©s √≥ri√°si a konkurencia, √≠gy nem indokolt, hogy enged√©lyezz√ľk neki a 2. ‚Äúelkattint√°st‚ÄĚ. Term√©szetesen ezek a be√°ll√≠t√°sok manu√°lisan is √°ll√≠that√≥ak.

Ha elakadn√°l, k√©rj seg√≠ts√©get √ľgyf√©lszolg√°latunkon, vagy v√°laszd havid√≠jas szolg√°ltat√°sunkat √©s √©lvezd a teljes kamp√°nyfel√ľgyelet gondtalan elŇĎnyeit!

KAPCSOLAT

MI EZ VAL√ďJ√ĀBAN?

 

Ez a rendszer egy elkattint√°st √©szlelŇĎ √©s megelŇĎzŇĎ szoftver.

‚Äď Megakad√°lyozza, v√©di √©s felder√≠ti a Google, Bing, Facebook vagy b√°rmely m√°s platformon megjelenŇĎ hirdet√©sekkel kapcsolatos kattint√°si csal√°sokat.
‚Äď Elemzi a forgalmat a gyan√ļs tev√©kenys√©gek szempontj√°b√≥l.
‚Äď Nem f√ľgg egyetlen keresŇĎmotort√≥l sem, ez√©rt b√°rmilyen t√≠pus√ļ hirdet√©shez haszn√°lhat√≥.
‚Äď Olyan felismerŇĎ algoritmussal rendelkezik, amely letiltja √©s blokkolja a hamis IP-ket a Google vagy Facebook hirdet√©sre val√≥ kattint√°sokt√≥l.
‚Äď Ezut√°n sz√©tv√°lasztja a potenci√°lis √ľgyfeleket a csal√≥kt√≥l √©s a botkattint√°sokt√≥l.

Kipróbálnád de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Keress minket!

KAPCSOLAT

 

Csatlakozz z√°rtk√∂rŇĪ szakmai Facebook csoportunkhoz!

Szakmai f√≥rum, seg√≠ts√©gny√ļjt√°s

Facebook csoport

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan mŇĪk√∂dik?

 

Nyomon k√∂veti √©s fel√ľgyeli a hirdet√©seidre t√∂rt√©nŇĎ minden egyes kattint√°st. 24/7-es fel√ľgyeletet biztos√≠t minden l√°togat√≥r√≥l, aki a weboldalra √©s a platformokra √©rkezik. A Facebook Ads, a Google Ads, az Instagram Ads, a Youtube Ads vagy a Bing hirdet√©sekkel is t√∂k√©letesen mŇĪk√∂dik. √Ātn√©zi az IP-ket, az IP-kiterjeszt√©seket, a VPN-eket √©s a hirdet√©si platform minden egy√©b be√°ll√≠t√°s√°t.

Ez egy rendk√≠v√ľl szofisztik√°lt √©s komplex konkurencia lekattint√°s elleni v√©delem. Elemzi a forgalmat a gyan√ļs tev√©kenys√©gek szempontj√°b√≥l. 
Minden egyes l√°togat√°st megszŇĪr az elkattint√°st felismerŇĎ algoritmus√°n kereszt√ľl. Itt a l√°togat√°sokat kritikusan elemzi, hogy azok val√≥diak vagy sem. T√∂bbek k√∂z√∂tt olyan adatpontokat elemez, mint a kattint√°si limit, a VPN-√©rz√©kel√©s √©s a geolok√°ci√≥. Azt is √©rz√©keli, ha ugyanarr√≥l az eszk√∂zrŇĎl √ļjra √©s √ļjra r√°kattint valaki a hirdet√©seidre.

Kik vagy mik ellen ny√ļjt v√©delmet?

 

Bot-kattint√°sok:

A botok (vagy robotok) olyan sz√°m√≠t√≥g√©pes programok, amelyeket √ļgy k√©sz√≠tenek, hogy emberk√©nt mŇĪk√∂djenek. A kutat√°sok szerint az internetes forgalom 40%-a botok √°ltal gener√°lt. Ňźk felelŇĎsek a hirdet√©sekkel kapcsolatos kattint√°si csal√°sok nagy r√©sz√©√©rt is.

Versenyt√°rsak kattint√°sai:

Ez egy versengŇĎ vil√°g. Hab√°r m√°sok ellehetetlen√≠t√©se nem garant√°lja az √ľzleti √©rt√©k n√∂veked√©s√©t, n√©h√°ny elkeseredett versenyt√°rs k√©pes m√©gis mindent megtenni ez√©rt. √Črtelmetlen√ľl kattintanak a hirdet√©seidre, hogy elpazarolj√°k a hirdet√©si b√ľdzs√©det. √ćgy megakad√°lyozz√°k, hogy val√≥di √ľgyfeleket szerezz.

Az is √©rdekelhet, hogy vannak, akik nem versenyt√°rsak ‚Äď nem ugyanazt csin√°lj√°k, amit te, csak egyszerŇĪen nem tetszik nekik a m√°rk√°d. Az ilyen kateg√≥ri√°ba tartoz√≥ emberek is k√©pesek arra, hogy ‚Äěv√©letlen√ľl‚ÄĚ r√°kattintsanak a hirdet√©seidre.

Véletlen kattintások:

A kutat√°sok azt is kimutatt√°k, hogy a hirdet√©sekre t√∂rt√©nŇĎ kattint√°sok egy r√©sze v√©letlen√ľl t√∂rt√©nik. Azaz, akik r√°kattintottak, nem √°llt sz√°nd√©kukban megn√©zni a hirdet√©sed. A felm√©r√©sek szerint, a mobiltelefonos hirdet√©sekre t√∂rt√©nŇĎ kattint√°sok k√∂zel 50%-a v√©letlen.

Kattint√°sfarmok:

Ez az a helyzet, amikor emberek nagy csoportj√°t b√©rlik fel, hogy kattintsanak egy fizetett hirdet√©s linkj√©re. Egyes versenyt√°rsak eg√©szen od√°ig mennek, hogy ezt is megteszik. Amint ism√©telten ilyen jellegŇĪ kattint√°sok t√∂rt√©nnek a kamp√°nyaidra, a Google sz√ľneteltetheti a hirdet√©seidet. Ez k√ľl√∂n√∂sen k√°rt√©kony lehet, ha az √ľzleti tev√©kenys√©ged csak az AdWords hirdet√©sekbŇĎl bej√∂vŇĎ forgalomb√≥l √©l.

A csal√°sokat felismerŇĎ algoritmus dolga, hogy kihal√°ssza ezeket a -gyakran- sz√°nd√©kos elkattint√°sokat. √ćgy jav√≠thatod a konverzi√≥kat √©s n√∂velheted a potenci√°lis l√°togat√≥id sz√°m√°t.

Biztos√≠tsd be √©s v√©dd meg k√∂lts√©gkeretedet a vissza√©l√©sektŇĎl!

 

Pr√≥b√°ld ki most 1 h√©tig ingyen, hogy m√©g k√∂nnyebb legyen a d√∂nt√©s! Regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl, ak√°r a Google fi√≥koddal is bel√©phetsz a fel√ľletre.

Szeretnék pénzt spórolni és megvédeni a hirdetéseimet az elkattintásoktól!

AZONNALI V√ČDELEM, MELYET MOST 1 H√ČTIG INGYEN KIPR√ďB√ĀLHATSZ!

MEGN√ČZEM!

Ha elakadn√°l, k√©rj seg√≠ts√©get √ľgyf√©lszolg√°latunkon, vagy v√°laszd havid√≠jas szolg√°ltat√°sunkat √©s √©lvezd a teljes kamp√°nyfel√ľgyelet gondtalan elŇĎnyeit!

KAPCSOLAT

További tevékenységi körök

Amiben m√©g a seg√≠ts√©gedre lehet√ľnk

keresŇĎoptimaliz√°l√°s-effektivseo

KeresŇĎoptimaliz√°l√°s

A Mi feladatunk, hogy mindig naprak√©szen, megb√≠zhat√≥ tan√°csad√≥k√©nt, hossz√ļ t√°von seg√≠ts√ľk v√°llalkoz√°sod siker√©t. Szeretn√©l t√∂bbet megtudni errŇĎl?

Tov√°bb
szövegírás content marketing

Szövegírás

Minden esetben a releváns tartalom és a keresési trendek figyelembevételével dolgozunk, legyen szó weboldal, cikk, blog, vagy termékleírásról.

Tov√°bb
weboldal készítés effektívseo

Weboldal készítés

A weboldal k√©sz√≠t√©s eredm√©nyess√©g√©t, √©s val√≥di √©rt√©k√©t a SEO biztos√≠tja, mert ezen kereszt√ľl j√∂nnek a megkeres√©sek, megrendel√©sek.

Tov√°bb